PROFI TÁMOGATÁS PROFIKNAK

A csapatsport.com 30 éves szakmai tapasztalata garantálja, hogy mindig a legjobb megoldást nyújtjuk a csapatoknak!

Minden egy helyen…

Ha egy helyen, nálunk szerzi be a szükséges eszközöket, időt és pénzt tud spórolni!

csapatsport.com
a maximális eredményért

Ahhoz, hogy egy sportoló a maximális teljesítményt tudja nyújtani edzésről edzésre és meccsről meccsre, a legkiválóbb termékekre van szüksége. Mi abban tudunk segíteni, hogy ezeket az eszközöket biztosítjuk a klubok és sportegyesületek számára.

A széles termékpalettának köszönhetően nem csak a felkészülési és versenyterhelési fázisban tudunk támogatást nyújtani, hanem a sérülésmegelőzésben és a már bekövetkezett sérülésből való mielőbbi felépülésben is több éves tapasztalatunk van. Minden korosztály számára biztosítani tudjuk a szükséges termékeket, a futball labdáktól kezdve a sportfelszereléseken át az edzéskiegészítőkig.

Különösen büszkék vagyunk a saját gyártású, egyedi megjelenésű ruházatunkra melyek kiváló anyagból készülnek és kényelmesek a sportolók számára.

A LEGJOBBAKKAL DOLGOZUNK EGYÜTT

A kiemelkedő sportteljesítményhez szükséges az izmok megfelelő működése. Ebben segítenek a ZeroPoint termékei. A sokoldalúan hasznosítható, kiváló minőségű termékek alkalmasak az erőnlétet igénylő fizikai tevékenységek széles körű kielégítésére. A termékek a legújabb kompressziós technológiával készülnek, jellemzői a kiváló illeszkedés és kényelmes viselet.
Az ideálistól eltérő véráramlás könnyen okozhat a szervezetben duzzanatot, fájdalmat és fáradtságot. A kompresszió úgy növeli a szervezet természetes működését, hogy az edzés során és utána is frissebb és energikusabb érzést biztosít. A kompresszió emellett még kiválóan segít a regenerációban, a napi munkavégzésben, illetve az utazások során.

A kompressziós ruhák célzott kompresszióval rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a ruhákat úgy alakították ki, hogy az egyes izomcsoportok keringését koncentráltan tudják biztosítani.
Kötött termékek (zoknik, szárak) a „fokozatos kompressziós” technikával készültek. Ez azt jelenti, hogy a legerősebb kompressziós szint a boka körül van, majd fokozatosan csökken a kompresszió felfelé haladva.

A kompressziós ruházat jótékony hatása a sportolás minden szegmenségben megjelenik. Edzés előtt bemelegíti a testet, aktivizálja az izmokat, serkenti a véráramlást. Edzés közben növeli a teljesítményt, támogatja az izmokat, csökkenti a görcsök kialakulását. Edzés utáni fázisban gyorsítja a regenerációt, serkenti az anyagcserét, csökkenti a szövetek vizesedését.

A MOLTEN 1958-as megalapítása óta a világ legnagyobb labda és sportfelszerelés gyártójává nőtte ki magát. Az elmúlt közel 60 évben számos világesemény (olimpiák, világbajnokságok) hivatalos labdaszállítója volt több sportágban, különös tekintettel a kosárlabda sportra. A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) támogatójaként több mint 30 éves együttműködéssel büszkélkedhetünk, valamint 2014-től a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) által szervezett események hivatalos labdaszállítójává vált. Ezenfelül 2018-tól az UEFA Európa-liga mérkőzések hivatalos labdáját illetve 2021-től az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzések labdáit is a Molten adja. A nemzetközi sikerek mellett a hazai Kosárlabda Szövetség, valamint az MKOSZ bajnokságaiba nevezett klubok is élvezik a Molten támogatását.

„For The Real Game”

Hisszük, hogy az igazi játékot csak csúcsminőségű labdákkal lehet játszani, ami segíti játékosainkat képességeik maximális kihasználásában.

A Molten termékek megtalálhatók a csapatsport.hu webáruházban is, de Bence olyan termékeket is tud mutatni Önnek, ami csak partnereink részére érhető el katalógusból.

Az Adidas kiváló minőségű mezei és cipői hozzájárulhatnak a profi játékhoz. 

A NIKE legújabb fejlesztésű cipője hozzájárul a stabilitáshoz és növelheti a játék pontosságát is. 

ÉS MINDEN EGYÉB

A kapu, kiskapu, háló, cserepad és minden egyéb kelléket megtalálja kínálatunkba. Ami nincs nálunk, azt beszerezzük önnek, hogy ne menjen vele az ideje.

Kompressziós ruházat

 • Rövid és hosszú alsó ruházat (nadrágok)
 • Rövid és hosszú felső ruházat
 • Kompressziós szár vádlira
 • Kompressziós szár kézre
 • Rövid szárú és hosszú szárú zokni

Futball specifikus eszközök

 • Futball labdák (kiemelten, de nem kizárólagosan: Molten focilabdák)
 • Meccs és edző felszerelés
 • Utazó felszerelés
 • Edzéskiegészítők: bója, megkülönböztető, sorfal, erősítő eszközök

Sportgyógyászati eszközök

 • Kineziók
 • Tape-k
 • Fáslik
 • Orvosi eszközök
 • Bemelegítő krémek
 • Védőfelszerelések
 • Kötések
 • Orvosi sporttáska
 • Elsősegély eszközök
 • Regenerációs kádak
 • Gyógyászati kiegészítők

Egyéb kiegészítők

 • Konditermi felszerelések (teljes konditermet is be tudunk rendezni)
 • Kapuk
 • Kispadok
 • Lelátók
 • Öltözők teljeskörű berendezése

A csapatsport.com a legjobb minőségben kínálja a legjobb teljesítmény eléréséhez leginkább megfelelő eszközöket!

KÉSZEN ÁLL A GYŐZELEMRE?

Ha szeretne minőségi sporteszközöket, kiegészítőket vagy bármi egyéb a sporthoz kapcsolódó eszközt beszerezni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Minden csapat részére egyedi ajánlatot készítünk.

A hívását Forray Bence fogadja majd.

A csapatsport.com minden csapatsport támogatásában az élen jár!

 Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Kosárlabda Szövetség, a Magyar Kézilabda Szövetség, a Magyar Röplabda Szövetség és a Magyar Birkózó Szövetséggel is együtt dolgozunk, hogy minden magyar csapatsport a legmagasabb szintre fejlődjön.

Ide írhatunk valamit a kosárlabdával kapcsolatban…

Ide írhatunk valamit a birkózással kapcsolatban…

Ide írhatunk valamit a focival kapcsolatban…

Ide írhatunk valamit a röplabdával kapcsolatban…

Ide írhatunk valamit a közöset a cspatsportokról…

Vegye fel a kapcsolatot Bencével, hogy termékeinkkkel és tapasztalatunkkal támogathassul az ön csapatát is…

Minden csapat részére egyedi ajánlatot készítünk. Vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot az ön egyedi ajánlatáért!

Mikrohungária Sport Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos utca 76.
+36-1-453-2350
mhs@csapatsport.com

Forray Bence

Ügyfélmenedzser
Tel: +36 30 719 2962
E-mail: forraybence@csapatsport.com
Mikrohungária Sport Kft.
A Molten és a Zeropoint magyarországi képviselete

Minden jog fenntartva! Mikrohungária Sport Kft.